Onze collectie

Wij hebben een geweldige geheel nieuwe collectie voor je samengesteld. Er is een ruim aanbod van binnen- en buitenlandse merken bestaande uit verschillende stoffen en stijlen. Zoek je een romantische klassieke bruidsjurk? Ga je liever voor een traditionele jurk of ligt je hart bij een bohemian, vintage stijl?

 

Bij Bruidsmode Corale in Veenendaal hebben wij het allemaal. We hebben een ruime keus in alle maten. Ook de volslanke bruid kan goed bij ons slagen! Tevens vinden wij het belangrijk dat het betaalbare jurken zijn van een goede kwaliteit. Onze prijzen lopen uiteen; beginnend bij € 700 tot ongeveer € 2000.

De merken waar wij voor hebben gekozen zijn: Madi lane, Enzoani, Luna Novias by Rosa Clará, Ariana Alier, Eddy K, Art Design, Jarice, Amélie, Monica Loretti, Angela Bianca, Daniela Di Marino, Très Chic, Brinkman, Made To Love, Pure en Curves.

Om jouw look van top tot teen te verzorgen hebben wij ook een collectie sluiers, sieraden, bruidsschoenen en haaraccessoires.

Op deze website krijg je alvast een goede indruk van onze prachtige collectie. Volg ons ook op Facebook en Instagram waar je een goede indruk van onze mooie winkel en collectie zal vinden.


Maak online of telefonisch een afspraak je droomjurk bij ons te komen uitzoeken.